js1487 Ekskluzivni stanovi u centru Budve

Osnovni podaci

Cijena: 
0.00 €
Država: 
Crna Gora
Grad: 
Budva
Tip Nekretnine: 
Stan
Namjena: 
Prodaja
Površina: 
0.00 m²
Broj soba: 
1
Broj kupatila: 
1

Apartmani u centru Budve površine od 59m2-204m2. Cijena već od 275.000€
Specijalni popusti na kupovinu tokom aprila!

Desetospratna zgrada sa 36 stanova, od intimnih jednosobnih apartmana do prostranih trosobnih penthausa, stanarima pruža savremen dizajn, izuzetan kvalitet i jednu od najpoznatijih lokacija na budvanskoj rivijeri. Sve stanove krase elementi drveta, kamena i stakla, kao i prostrane terase bogate zelenilom i pogledi na more. Opremljeni su Smart Home sistemima i dizajnirani po evropskim standardima. Prva dva sprata su sačuvana za komercijalni dio, što stanarima Dukley Residences stavlja restorane, kafiće, butike i banke na dohvat ruke. Osim toga, na raspolaganju su im i tri sprata podzemne garaže sa 70 parking mjesta. S obzirom na lokaciju, blizinu plaža, kafića, plažnih barova, šetališta i Dukley marine koja je član Camper & Nicholsons mreže, Dukley Residences nudi stanarima sve pogodnosti života u srcu crnogorskog najpopularnijeg grada na obali.

KOMERCIJALNI DIO
Komercijalni dio sa prestižnim buticima, restoranim i kafićima, bankama, nalazi se na prva dva sprata Dukley Residences. Izuzetna usluga i visok kvalitet su glavna obilježja Dukley brenda, pa se time odlikuju i ovi objekti.

MODERNA CITADELA
Stanove na drugom i trećem spratu karakteriše spoj istorijskog i modernog. Dizajn je rađen po uzoru na Stari grad Budve, pa enterijer obiluje kamenim i drvenim elementima što stanovima daje posebnu udobnost i toplinu.

DIVLJA LJEPOTA
Opremljeni terasama i enterijerom bogatim zelenilom, stanovi na četvrtom i petom spratu odišu elementima divlje ljepote Crne Gore. Dizajn je u skladu sa prirodnim okruženjem uz veću upotrebu drveta, a iz prostorija se pružaju impresivni pogledi kako na more tako i na planine koje okružuju Budvu.

YACHTING AND SAILING
Stanovi na šestom i sedmom spratu su karakteristični po otvorenom prostoru i pogledima na horizont. Moderni enetrijeri i prostrane terase ovih stanova idealni su za zaljubljenike u jahte i more.

CLOUD LIVING
Na posljednjem, osmom spratu, nalaze se penthaus stanovi koji odišu svjetlošću, prozračnošću i udobnošću. Fleksibilni enterijeri se lako pretvaraju u otvoren životni prostor zahvaljujući vratima i prozorima koji se potpuno otvaraju i time omogućavaju panoramske poglede na Jadran.
……………………………………………………….
Izgradnja stanova će bii završena do kraja 2015. godine.
Za više informacija obratite se na telefon +38269406343 ili putem e-maila dukikomerc@t-com.me
 
 
 

Opširniji podaci

Lokacija: 
Centar
Udaljenost od mora: 
100.00 m
Udaljenost od centra: 
50.00 m
Pogled na more: 
Da
Lokacija nekretnine: 
Na moru

Dušan Ranković

Lokacija: 
Будва, Черногория
dukikomerc@t-com.me
Kancelarija: 
+382 33 466 120
Mobilni: 
+382 69 406-343
Fax: 
+382 33 466 110

Posluje duže od 20 godina u trgovini i i posredovanju u prometu nekretninama.  Posjeduje  iskustvo u kupovini, prodaji nekretnina i izgradnji.
Svojim iskustvom i radom klijentima može da pruži efikasnu pomoć  u formiranju dokumentacije za izdavanje gradjevinskih dozvola, pomoć u knjiženju kupljenih nekretnina na nove kupce i sve ostale poslove vezane za brzo, efikasno i sigurno poslovanje sa klijentima kako kupcima tako i prodavcima nekretnina.

Zaintersovan sam za ovu nekretninu

Visitor Info
Kontaktirajte nas putem ove forme i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam što se intersujete!
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Podijelite sa prijateljima!