Kupovina nekretnina u Crnoj Gori

Agencija za nekretnine crna gora

Ulaganje u budućnost
Kupovina nekretnina u Crnoj Gori, kao dugoročna investicija, nudi svakom ko želi da ulaže u nekretnine, vrhunsku priliku za velike kapitalne dobitke. Uzimajući u obzir da je za Crnu Goru nedavno rečeno da je jedna od top pet destinacija za investiranje u inostranstvu, zbog njenih prednosti investitori žele da ulažu u nju na duže staze.
Zašto je kupovina nekretnina sad od velikog značaja? Mnoge zemlje koje su se nedavno prihvatile Evropsku ekonomiju doživjele su veliki rast cijena nekretnina, pa tako i Crna Gora, koja je već prihvatila evro valutu.
Ovo su samo neke od informacija koje bi mogle zainteresovati potencijalnog investitora.
Crna Gora je mala država na Balkanu koja ima izlaz na more. Posjeduje prirodu koja je bogata florom i faunom, pa mnoge posjetioce očara zauvijek. Rijeke smaragdnih boja koje se usjecaju duboko u teren praveći zadivljijuće kanjone, nekoliko predivnih zaliva i prekrasna Jadranska obala puna plaža, samo su neka od prirodnih bogatstava Crne Gore. Sa oko 200km obale i nekoliko očaravajućih zaliva, kao na primjer, zaliv u Bečićima – Crna Gora ima mnogo toga da ponudi po povoljnijoj cijeni od, na primjer, susjedne Grčke.
Zašto kupiti nekretninu u Crnoj Gori? Po istraživanju „World Travel“ kompanije od 2005. do 2014. Godine, vrijednost nekretnina u Crnoj Gori će se uvećati za tri do četiri puta uzimajući u obzir ogromnu potražnju. Ista ta kompanija je izabrala Crnu Goru za zemlju koja se turistički najbrže razvila u zadnjih 10 godina. Vlada Crne Gore se obavezala na razvoj turizma jer je shvatila potencijal svoje zemlje. Dodatni plus je što Crna Gora ima koristi od Dubrovačkog aerodroma koji je u blizini, jer sa njega posjetiocima treba samo 20 minuta da dođu u Crnu Goru. Apartmani za izdavanje su nešto slabijeg kvaliteta, pa je  ulaganjem u njih moguće privući još više turista. Ekonomija je i sada jaka, a kada Crna Gora uđe u Evropsku uniju, cijene nekretnina će se još povećati.
Proces kupovine je relativno jednostavan, a transakcioni troškovi i porezi su jeftini. Sa svakodnevnim rastom kapitala, kupovina nekretnina i investiranje u Crnu Goru je niskog rizika.

Montenegrin

Podijelite sa prijateljima!