Tesla smart system - Gdje god da se nalazite dom je na dohvat ruke

Prodaja stanova Crna Gora prodaja kuca Budva Prodaja nekretnina Budva Crna Gora prodaja stanova

Energetska efikasnost

 
Tesla Smart House sistem može smanjiti potrošnju električne energije do 50%. Svijetla, klima i svi drugi uređaji su automatski kontrolisani, uključuju se i isključuju u zavisnosti od doba dana, temperature, senzora pokreta, detektora vrata i prozora i tarife za potrošnju električne energije.

Vaš komfor je na prvom mjestu

 
Tesla Smart House je moderan sistem koji se prilagođava vašim potrebama, očekivanjima i životnom stilu. Koristite ga da daljinski kontrolišete temperaturu, klimu, TV, bojler, roletne i još mnogo toga.
Bezbjedni i sigurni u vašem domu
Tesla Smart House sistem ima najnaprednije sigurnosne funkcionalnosti. Čitač otiska prstiju, pin kod, video nadzor, noćna kamera, senzori pokreta, SMS alarmi, sensor za požar i poplavu su dostupni preko vašeg telefona. Sistem je nezavistan od kućnih uređaja i u slučaju nepravilnog rukovanja sistemom ne može izazvati potencijalnu opasnost.
Naša agencija u ponudi ima stanove koji se nalaze u prvoj zgradi u Budvi sa ovim modernim sistemom po najpovoljnijim cijenama. Cijena već od 2200 eura po kvadratnom metru što je, ako se ima na umu da je cijena stanova sa Tesla sistemom oko 2800 eura po m2 veoma povoljno.
Jedan od stanova u "pametnoj zgradi" koji imamo u ponudi je i: http://www.kaminnekretnine.com/me/properties/js1579-na-prodaju-jednosban-stan-novogradnja-2200-em2-na-bulevaru-100-m-od-mora-budva
Kontaktirajte nas na broj telefona +38267/512-244 ili putem mejla dukikomerc@t-com.me
 

 

Montenegrin

Podijelite sa prijateljima!